現在位置: ホーム / ニュース / International food party & farewell party for WPI students

The international food party on Oct. 2nd.

This party is aimed as a farewell party for the visiting students from Worcester Polytechnic Institute.

Hope you enjoyed the life in Japan and good luck with you all!